SharePoint

ICT-oplossingen voor de Gezondheidszorg

ict oplossingen voor de gezondheidszorg
​​​
Zorginstellingen hebben het momenteel niet gemakkelijk, ook in de toekomst liggen er grote uitdagingen. Er is sprake van een dubbele vergrijzing terwijl budgetten vaak worden gekort, hierdoor​ ligt er veel druk op het verzorgend personeel. Daarnaast staan veel zorginstellingen onder druk om mee te gaan in het hoge tempo van innovaties. Zij moeten moderniseren en digitaliseren om te blijven voldoen aan de hoge klanteisen.

1. Grote digitaliseringsslag

​De digitaliseringslag is een belangrijk onderdeel bij het verlichten van de druk op het verzorgend personeel. Door te digitaliseren kunnen zorginstellingen de efficiëntie en effectiviteit verhogen en de samenwerking verbeteren. Het gaat hierbij om zowel de digitalisering van producten en diensten als de digitalisering van de werkvloer of backoffice. 

​2. Overstap op ECD/EPD

Een belangrijk onderdeel van de digitaliseringsslag is de overstap op het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) en Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Hierbij wordt alle relevante informatie omtrent een patiënt of cliënt gecentraliseerd en digitaal opgeslagen. Deze informa​tie is snel en gemakkelijk op te vragen via verschillende devices.

3. ​ICT als hulpmiddel in de zorg 

ICT werd vroeger vaak als ondersteunend gezien, tegenwoordig is het de grootste aanjager van innovatie. Ook zorginstellingen zien het belang van ICT-oplossingen bij het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Denk hierbij aan hulpverleners die met tablets altijd en overal toegang hebben tot informatie, zorg op afstand middels video bellen en digitale werkplekken. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De afgelopen 12 jaar hebben wij voor een groot aantal zorginstellingen mogen werken. Hierbij hebben wij diepgaande kennis en expertise opgebouwd binnen deze branche. Wij geloven dat onze ervaring voor u het verschil kan maken. PeopleWare beschikt over:
  • Uitgebreide kennis en ervaring bij verander- en verbetertrajecten op gebied van ICT en ICT-dienstverlening binnen de zorg. 
  • Uitgebreide kennis van de software en systemen in de zorg en de koppelingen (HL7) die deze zorgsystemen met elkaar verbind.
  • ISO 27001 certificaat in het kader van informatiebeveiliging
  • Aanvullend NEN 7510 certificaat voor informatiebeveiliging in de zorg
  • Beveiligde cloud werkplek voor de zorgmarkt.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactverzoek aan de rechterzijde of bel direct naar 088 - 006 34 26. ​​​​​​


ICT-oplossingen voor de Gezondheidszorg​


 Contact

"Heeft u vragen of wil u een afspraak maken? Laat dan een bericht achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug!"
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *