SharePoint

Cloud Oplossingen | Public/Private/Hybrid | Azure/Office 365

Cloud oplossingen Azure

​​Wat kan de cloud voor uw organisatie betekenen?​​​​​​​

Bent u benieuwd naar wat cloud oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over hoe de cloud te integreren is met uw bestaande applicaties en system​en? Vraag vandaag nog vrijblijvend een Cloud Readiness Assessment aan! Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de implementatie of het beheer van een cloud oplossing? Als Microsoft gecertificeerde Cloud Service Provider helpen wij u graag.

Voordelen van cloud oplossingen

Het concept van de cloud is eigenlijk heel simpel; namelijk IT-resources binnen een datacenter zo effici​ënt mogelijk verdelen over verschillende gebruikers. Gebruikers kunnen deze reso​urces exact afstemmen op hun behoefte en flexibel op- en afschalen wanneer nodig. Dit betekent: 
  • Pay-per-use: enkel ​betalen  voor de resources die u verbruikt
  • Schaalbaarheid: snel op- of afschalen wanneer nodig
  • Flexibiliteit: plaats-, tijd- en ap​pa​raat onafhankelijk werken
  • Strategisch: focus op uw core business​

Public, private of hybrid cloud oplossing?​

Een public cloud draait op gedeelde hardware, bijvoorbeeld Microsoft Azure of het PeopleWare CloudActive platform U hoeft hie​rbij niet te investeren in hardware, onderhoud of beheer. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Een private cloud wordt speciaal voor u ingericht, binnen uw bedrijf of binnen het datacenter van uw serviceprovider. Een private cloud oplossing is vaak duurder, maar biedt aanvullende controle en​ beveiliging. Door middel van ​​​een hybrid cloud constructie kunt u beide vormen combineren tot de ideale oplossing. 

Cloud oplossingen van PeopleWare

Wij begrijpen dat de cloud geen doel is maar een middel. Bijvoorbeeld om een kostenbesparing te realiseren of om de flexibiliteit van uw organisatie te vergroten. Onze cloud oplossingen zijn gebaseerd op ​Mi​crosoft- en Citr​ix Technologie. Wij helpen u graag bij het implementeren of beheren van:

​Meer informatie of vrijblijvend adviesgesprek?

​Neem contact op via het contactverzoek aan de rechterzijde of vraag vrijblijvend een Cloud Read​iness Assessment​ aan. Ook kunt u ons direct bereiken op 088-0063426

Cloud Oplossingen | Public/Private/Hybrid | Azure/Office 365​


 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *