SharePoint

Office 365 Beheer

Wilt u weten wat de waarde van Office 365 binnen uw organisatie is of wilt u het beheer uitbesteden aan een betrouwbare organisatie? Neem dan contact op met PeopleWare. Wij zijn een Microsoft gecertificeerde Office 365 Partner en zijn u graag van dienst.

Office 365 migratie en beheer uitbesteden aan gecertificeerde partner

Office 365 bestaat uit de vertrouwde applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud waardoor een organisatie zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en beheer. Als gecertificeerde partner hebben wij de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij wij ook het beheer op ons nemen. U kunt onder meer het volgende van PeopleWare verwachten:

  • Totale ontzorging voor een organisatie
  • Meerdere gecertificeerde Office 365 specialisten
  • Opleiden van uw gebruikers
  • Hoog niveau van support op Office 365

Bij ons vraagt u vrijblijvend een Cloud Readiness Assessment aan wanneer u benieuwd bent naar de waarde van Office 365 binnen uw organisatie.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat het migreren naar Office 365 en het beheer ervan voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 088-0063426. U spreekt snel een van onze medewerkers voor het plannen van een afspraak voor een adviesgesprek.​

 Onze kwaliteiten

 Contact

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *