SharePoint

Infrastructuur Beheer Uitbesteden? Kies voor continuïteit!

infrastructure management

​Complexiteit van de ICT bemoeilijkt het beheer

​​​​​​​​Is de continuïteit en productiviteit van uw organisatie in toenemende mate afhankelijk van uw ICT-infrastructuur​? Wordt het beheer ervan echter bemoeilijkt door de complexiteit? Bijvoorbeeld door het groeiend aantal losstaande oplossingen, legacy systeme​n of het gebrek aan standaardisatie. Dan kan uw organisatie veel winst behalen met het uitbesteden van het beheer van servers, netwerken, systemen of van de volledige infrastructuur.

Voordelen uitbesteden ICT-beheer

Wanneer u het beheer van uw infrastructuur uitbesteed aan een outsourcing​-partner als PeopleWare geniet u van de volgende voordelen:
  • Kostenbesparing omdat u profiteert van schaalvoordelen
  • Meer focus op uw core business door bijzaken uit te besteden
  • Hogere beschikbaarheid door toegewijde beheerorganisatie
  • Sneller support met één aans​preekpunt 
  • Specialistische kennis en expertise van een externe partner

Optimale combinatie tussen flexibliteit en capaciteit​

Door onze middelgrote omvang zijn wij in staat klanten een optimale combinatie te bieden tussen flexibiliteit en capaciteit. Dit combineren wij met een menselijke karakter en e​en persoonlijke aanpak. Dit merkt u aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot contact met de servicedesk bij problemen. ​​​

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?​

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat het outsourcen van het infrastructuurbeheer,​ of onderdelen hiervan, voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactverzoek aan de rechterzijde of bel direct naar 088-0063426.​ ​​​

Infrastructuur Beheer Uitbesteden? Kies voor continuïteit!​


 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *