SharePoint

ICT Infrastructuur: Het hart van uw organisatie

ict infrastructuur
​De ICT infrastructuur is het hart van uw organisatie en de basis voor toekomstige innovaties. Binnen veel organisaties zorgt het groeiend aantal oplossingen en technologieën voor een toenemende complexiteit binnen de ICT. Deze toenemende complexiteit vraagt om specialisme. PeopleWare helpt deze organisaties bij het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie, onder andere op het gebied van:
  • Networking & Security
  • Storage
  • Virtualisation
  • Disaster & Data Recovery
  • Messaging & Communications

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT hebben wij een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een breed en geïntegreerd dienstenportfolio kunnen we u waar nodig ondersteunen bij het implementeren van nieuwe technologie. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunen we u graag door middel van:

Een klantwaardering van gemiddeld een 8.6!
Onze klanten zijn tevreden met het infrastructure management van PeopleWare. Onafhankelijk IT-outsourcing onderzoeksbureau Giarte concludeerde dat PeopleWare, met een gemiddelde score van 8.6 in 2017/2018 bij de beste partijen van Nederland behoort. Meer informatie over het onderzoek vindt u hier​.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Kunnen wij u ergens bij helpen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan horen wij graag van u. Vul het verzoek aan de rechterzijde van deze pagina in of bel direct naar 088-0063426. Wij staan u graag te woord en plannen graag samen met u een adviesgesprek in.

  Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *