SharePoint

Duidelijke ICT architectuur is de blauwdruk voor succes

ict architectuur

​​​​​

ICT Architectuur biedt houvast bij belangrijke keuzes

De ICT architectuur beschrijft alle ICT-componenten binnen een organisatie. Het beschrijft waar ze voor bedoeld zijn, hoe ze moeten (samen)werken en relevante processen. De ICT architectuur ondersteunt de organisatiestrategie en biedt houvast bij belangrijke keuzes en investeringen op ICT-gebied.

Hierbij wordt gekeken naar welke eisen er worden gesteld aan de fuctionaliteit en aan de kwaliteit, voo​rdat de technische invulling hiervan besproken wordt. Hierbij worden de hoofdlijnen voor de technische infrastructuur ontworpen die gemakkelijk te gebruiken en te beheren is, zowel nu als in de toekomst.

Belang van duidelijke ICT architectuur neemt toe

Veel organisaties lopen steeds vaker tegen de enorme complexiteit van ICT-omgevingen aan. Het aantal devices, applicaties en data neemt explosief toe. Gebruikers willen altijd en overal toegang tot deze applicaties en bij voorkeur is alles met elkaar te integreren. Deze complexiteit gaat ten k​​oste van de flexibiliteit, beheersbaarheid en veiligheid. 

​Vraag vrijblijvend een ​adviesgesprek aan​​
Heeft u vragen naar de mogelijkheden van een ICT architectuur voor uw organisatie of heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan horen wij graag van u. U kunt contact met ons opnemen door het contactverzoek aan de rechterzijde in te vullen of direct te bellen naar 088-0063426

Duidelijke ICT architectuur is de blauwdruk voor succes​

 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *