SharePoint

ICT Consultancy: Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

ICT Consultancy
​​​​​​​​​​​​​​

Specialistisch advies voor uiteenlopende vraagstukken

​Is onze ICT-omgeving wel klaar voor de toekomst? Kunnen we kosten besparen door ond​erdelen van onze ICT uit te besteden? Wat is de waarde van de cloud voor onze organisatie? Wat is de waarde va​n Office 365 voor onze organisatie? Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u niet de kennis in huis om deze specialistische vraagstukken op te lossen? Of bent u op zoek naar een kennispartner die met u mee denkt? Wellicht dat het voor u dan interessant is om te sparren met één van onze ICT-consultants.

Effectief adviseren is een kwestie van goed luisteren

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT beschikken wij over de know-how om u onafhankelijk en oplossingsgericht te voorzien van een passend ICT-advies. Wij hebben geleerd dat een gedegen advies begint met goed luisteren naar uw verhaal, uw wensen en uw eisen. Van hieruit kunnen wij u doelgericht adviseren over de oplossing en bijpassende strategie.​

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan​​
Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u graag eens kennismaken met één van onze ICT-consultants? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Vul hiervoor het contactverzoek aan de rechterzijde van deze pagina in of bel direct naar 088-00634​26. ​

ICT Consultancy: Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan​


 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *