SharePoint

Messaging & Communications voor efficiënt (samen)werken

messaging communications
​​​​​​​​​​

Skype for Business: volledig communicatieplatform

Microsoft biedt met Skype for Business, dat voorheen Lync heette, een volledig communicatieplatform waarmee uw medewerkers overal en altijd gemakkelijk en efficiënt met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Skype for Business is losstaand af te nemen of als onderdeel van Office 365 en biedt onder andere de volgende functionaliteiten: 
  • Instant messaging en videobellen
  • Documenten delen
  • Aanwezigheidsindicator en status update
  • Virtuele vergadering
  • Scherm delen en overnemen

Sociaal Intranet in SharePoint (Online) of Office 365

Het sociaal intranet is volledig ingericht naar uw organisatiestructuur- en cultuur en versterkt de manier waarop uw medewerkers communiceren, samenwerken en informatie delen. Het is dynamisch, interactief en stimuleert kennisdeling. Hierdoor zijn medewerkers beter op de hoogte, sneller ingewerkt en voelen zij zich meer verbonden met uw organisatie. PeopleWare bouwt sociaal intranet portalen in SharePoint (Online).

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan​​
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Dan kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Hiervoor kunt u het contactverzoek aan de rechterzijde van deze pagina invullen of direct bellen naar 088-006342​6. ​​​​

Messaging & Communications voor efficiënt (samen)werken Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *