SharePoint

Networking & Security: Altijd en overal beveiligd

ict security networking mobile device management
​​​​

Belang van informatiebeveiling neemt toe

Met de toenemende digitalisering van het informatielandschap nemen de risico’s omtrent informatiebeveiliging toe. In dit kader wordt het met de dag belangrijk om uw infrastructuur, data en ap​plicaties te beveiligen tegen externe bedreigingen. Anderzijds moeten veel organisaties voldoen aan de wet- en regelgeving, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg en lokale overheid. 
​​

Van ontwerpen tot implementeren en beheren

PeopleWare is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van netwerk- en security oplossingen. Onze aanpak is technologie-onafhankelijk, al beschikken wij met name over kennis op het gebied van Cisco, HP, Juniper, Sophos, WebSense en Symantec. ​​​Onze specialisten kunnen u onder andere ondersteunen bij projecten op het gebied van:
  • ​Data Loss Prevention (DLP)
  • Web, e-mail en mobile security
  • Back-up & Disaster Recovery
  • Information Security
  • Risico-analyse​
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan​​
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening? Dan kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Hiervoor kunt u het contactverzoek aan de rechterzijde van deze pagina invullen of direct bellen naar 088-006342​6. ​​​​

Networking & Security: Altijd en overal beveiligd​


 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *