SharePoint

ISO

ISO Certificering

ISO 9001​

Managed Cloud Services, de outsourcingtak van PeopleWare ICT Solutions is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit is de meest actuele internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en staat voor het op een georganiseerde manier omgaan met kwaliteitsmanagement, rekening houden met de complexe omgeving van de organisatie. Dit betekent dat er wordt gewerkt volgens duidelijke regels, de interne bedrijfsprocessen goed op orde en gedocumenteerd zijn, waarbij rekening is gehouden met de context waarin onze organisatie opereert. Het kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunt dan ook onze medewerkers bij de uitvoering van haar werk en het waarborgt de kwaliteit. In onze filosofie is juist de combinatie van een persoonlijke informele sfeer, flexibiliteit en een kwalitatief hoge dienstverlening datgene wat onze klanten waarderen.

MVO Beleidsplan

PeopleWare ICT Solutions heeft sinds haar bestaan bewust aandacht besteed aan het milieu, duurzame groene voorzieningen, veiligheid en welzijn van medewerkers, sociaal gevoel en een verantwoorde blik op inkopen en verantwoorde winst. PeopleWare ICT Solutions heeft een MVO beleidsplan ontwikkeld dat naadloos aansluit bij de MVO Prestatieladder Niveau 3 normering. 

Informatiebeveiliging 

Ons beveiligingsbeleid is geïntegreerd volgens ISO 27001:2013 richtlijnen. Hierin zijn principes vastgelegd voor het initiëren, implementeren, onderhouden en het verbeteren van informatiebeveiliging binnen onze organisatie, specifiek voor het CloudActive Platform. ISO 27001 en NEN 7510 voor medische zorg dienen binnen PeopleWare als een praktische richtlijnen voor de veiligheidsstandaarden binnen onze beheerorganisatie en effectieve methoden voor het continueren van een veilige omgeving. 

PeopleWare beschikt over de volgende certificaten:
ISO 9001 2015
MVO 
ISO 27001
NEN 7510​

ISO Certificeringen​​

 Contact: 088 - 006 34 26

"Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken? Laat dan een berichtje achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare ICT Solutions
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *