SharePoint

#1 SharePoint Partner/Specialist | Voordelig Maatwerk

SharePoint Development

​​​​​​​​​De SharePoint​​ Specialist: van ontwerpen tot beheren

PeopleWare is dé Microsoft SharePoint specialist van Nederland. Als SharePoint specialist helpen wij organisaties bij hun SharePoint vraagstukken. Dit kan gaan om ​​het adviseren, ontwikkelen, i​mplementeren, migreren of beheren van een SharePoint-oplossing. Als SharePoint kennishuis zijn wij gespecialiseerd in de volgende SharePoint-toepassingen:

Onze unieke SharePoint methodiek

Wij onderscheiden ons door SharePoint oplossingen te ontwikkelen met behulp van componenten. Deze componenten zijn toevoegingen op het standaard SharePoint 2013 platform. Met behulp van deze modulaire ontwikkelmethode make​n wij het voor organisaties eenvoudiger en voordeliger om een oplossing te voorzien van de gewenste functionaliteiten.

Wat is Microsoft SharePoint?​

Microsoft SharePoint is een platform voor integratie, samenwerking en communicatie, dat tegelijkertijd aan de behoeften van kleine teams en grote ondernemingen kan voldoen. Als SharePoint partner helpen wij organisaties optimaal gebruik te maken van bewezen Share​Point oplossingen. ​

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Heeft u vragen voor ons of bent u benieuwd naar wat wij als SharePoint-specialist voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactverzoek aan de rechterzijde of bel direct naar 088-0063426. ​​​

#1 SharePoint Partner/Specialist | Voordelig Maatwerk​


 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Patrick Smeets
Patrick Smeets
Directeur
SharePoint Development
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *