SharePoint

Business Process Portal in SharePoint (Online) - Start vandaag

SharePoint sociaal intranet pay per use

Toenemende digitalisering zorgt voor inefficiëntie

Is er binnen uw organisatie sprake van een toenemend aantal processen en wordt het steeds moeilijker deze processen te managen? Streeft uw organisatie ernaar deze processen zo goed m​ogelijk inzichtelijk te maken om deze vervolgens te optimaliseren? Bent u op zoek naar een Business Process Management Systeem dat dit mogelijk maakt? Dan helpen wij graag. 

Business Process Portal in SharePoint

SharePoint kan het beste worden omschrev​en als raamwerk voor omgevingen met als doel mensen,​ processen en documenten bij elkaar te brengen. SharePoint is bij uitstek geschikt als Business Process Management Systeem. Door gebruik te maken van dashboardtechnologieën krijgt elke gebruiker direct te zien welke processen aan hem of haar zijn gekoppeld, welke taken nog open staan en welke taken het meest urgent zijn. 

Dynamische workflows in sharePoint

Elk proces heeft zijn eigen workflow, deze workflows ​​bestaan uit een combinatie van acties die genomen dienen te worden door verschillende personen. Onze SharePoint portalen bieden organisaties een flexibele en dynamische manier om workflows op maat in te richten. 

Gebruik van Key Performance Indicators

Het gebruik van workflows biedt uw organisatie mogelijkheden om processen inzichtelijk te maken door middel van Key Performance Indicators, ofwel KPI’s. Deze kunnen worden weergeven in een speciaal dashboard, volledig ingericht naar de KPI’s die belangrijk zijn voor uw organisatie, team of functie. PeopleWare biedt aanvullende mogelijkheden op de SharePoint standaard die Performance Point en Excel services bevat. 

Business Portal door PeopleWare

Wij onderscheiden ons door SharePoint-oplossingen te ontwikkelen in componenten. Deze componenten zijn toevoegingen op het standaard SharePoint 2013 platform. Met behulp van deze modulaire methode maken wij het voor organisaties eenvoudiger en voordeliger om een Business Process Management systeem samen te stellen en vorm te geven.

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?​

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze oplossingen of wilt u graag een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactverzoek aan de rechterzijde of door direct te bellen naar 088-0063426

Business Process Portal in SharePoint (Online) - Start vandaag​

 Contact: 088 - 006 34 26

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Patrick Smeets
Patrick Smeets
Directeur
SharePoint Development
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *