SharePoint

Collaboration Factory - Trial

​​​​​​​​Wat is de​ Collaboration Factory?

De Collaboration Factory van PeopleWare is gemaakt met het doel om collega's binnen organisaties te verbinden. Door gebruik te maken van de bestaande Sharepoint Online of on-premise licenties (standaard binnen Office365) kunnen organisaties de betrokkenheid van de medewerkers vergroten door reacties, likes en discussies mogelijk te maken, efficiënter met elkaar (maar ook met externe partners en stakeholders) samen te werken en het makkelijk te maken om content toe te voegen voor eind gebruikers. Dit kan in de vorm van een sociaal intranet maar ook in de vorm van een extranet, kennisportaal of samenwerkingsportaal.

 Wij onderscheiden ons door een SharePoint product te leveren waarbij we maximale flexibiliteit beiden aan onze klanten. U bent zelf in controle over de structuur van uw portaal, de functionaliteiten binnen de templates, de templates zelf en vormgeving en kleurgebruik. Dat alles in een eenvoudig bedienbare configurator. Op deze manier kan ons product ingezet worden als een sociaal intranet, extranet of samenwerkingsportaal.

Gratis proberen
Organisaties kunnen de Collaboration Factory gratis proberen vanuit de Microsoft Office Store​. Download de Installatie & Quick start guide en start vandaag nog met de Collaboration Factory van PeopleWare.
​​​ Start nu​ ​​

 Contact

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *