SharePoint

Document Management Systeem in SharePoint (Online)

Document Management Systeem SharePoint


​​​Waarom een Document Management Systeem?

​​​Beschikt uw organisatie over een toenemend aantal documenten? Wordt het steeds moeilijker om het overzicht te behouden en om documenten terug te vinden? ​Gaat inefficiëntie ​ten koste van de productiviteit? Dan heeft uw organisatie veel baat bij een Document Management Systeem. Microsoft SharePoint beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor een Document Management Systeem (DMS) en Record Mana​gement Archief (RMA).​

Document Management Systeem in SharePoint

Microsoft SharePoint is een platform voor integratie, samenwerking en communicatie, dat tegelijkertijd aan de behoeften van kleine teams en grote ondernemingen kan voldoen. SharePoint biedt veel voordelen wanneer u deze vergelijkt met alternatieve Document Management Oplossingen:
  • ​​Lokalisatie: Documenten zijn gemakkelijk te vinden door metadata.
  • Rechten: Per document kan bepaald worden wie toegang heeft.
  • Samenwerken: Tegelijkertijd aan hetzelfde document werken.
  • Het Nieuwe Werken: Overal, altijd en op elk apparaat toegang.
  • Archivering: Documenten worden automatisch gearchiveerd.
  • Versiebeheer: Documenten herstellen naar vorige versies
  • Workflow: Workflow processen afstemmen op uw businessbehoefte.

DMS-systeem van PeopleWare

PeopleWare is dé Microsoft SharePoint partner van Nederland. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van Sociaal Intranet Portalen en Document Management Systemen. Wij bieden organisaties de mogelijkheid om te beginnen met een 'DMS-light', een basis versie van het Document Management Systeem. Hiermee kunnen organisaties afwegen of het DMS voldoende aansluit op de behoefte van de organisatie. Na enige ervaring op te hebben gedaan kan overschakeld worden naar een volwaardig DMS. 

Fysieke archieven bewaren of overzetten? 

PeopleWare werkt samen met diverse partners op het gebied van digitalisering en opslag van fysieke archieven. Hiermee bieden wij organisaties zowel de mogelijkheid om bestaande fysieke archieven veilig en geconditioneerd op te slaan als om deze te digitaliseren. 

Demo aanvragen of vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag een vrijblijvende demo van een van onze specialisten? Heeft u vragen voor ons of ben​t u benieuwd naar wat wij als SharePoint-specialist voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een kennismaking aan via het contactverzoek aan de rechterzijde of bel direct naar 088-0063426. ​​

Document Management Systeem in SharePoint (Online)​

 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Kevin Janssen
Kevin Janssen
SharePoint Consultant
SharePoint Development
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *