SharePoint

Voordelig Maatwerk .NET Software Ontwikkeling

dot net ontwikkeling
​​​​​​​​

Maatwerk .NET applicaties voo​r sp​ecifieke doelen

Is uw organisatie op zoek naar een software-oplossing of applicatie die niet bestaat? Of bestaan alle oplossingen in de categorie die u zoekt niet volledig aan op de wens van uw organisatie? Dan is het wellicht waardevol om een applicatie of software-oplossing op maat te laten maken. 

Maatwerk .NET applicaties

Naast SharePoint projecten houdt onze Development Divisie zich bezig met het ontwikkelen van op maat gemaakte software in Microsoft .NET-technologie. Projecten komen hierbij in diverse verschijningsvormen, van webbased tot client-server of als Windows 8 applicatie. Wanneer standaard-software niet langer voldoet aan de eisen of wensen of wanneer de functionele wensen zo specifiek zijn dat hiervoor nog geen software bestaat, ontwikkelt PeopleWare u op maat gemaakte oplossing. 

Altijd op de hoogte van de voortgang

Net als bij onze SharePoint-projecten blijft PeopleWare niet alleen tijdens de functionele fase in contact met het projectteam, maar gebruiken we tijdens de ontwikkeling van .NET applicaties een portaal waarin we onze voortgang delen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de voortgang. 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Heeft u vragen, wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze oplossingen of wilt u graag een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactverzoek aan de rechterzijde of door direct te bellen naar 088-0063426. ​​

Voordelig Maatwerk .NET Software Ontwikkeling​

 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken? Laat dan een berichtje achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug."
Albèr Aartman
Albèr Aartman
Project Manager
Development Divisie
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *