SharePoint

'Pay-per-use' Sociaal Intranet in SharePoint Online!

​​​​Office 365 biedt kansen voor SharePoint Online​​​

​​​​​​​​Wij merken dat de vraag naar oplossingen in SharePoint Online enorm stijgt, met name omdat organisaties massaal aan de slag gaan met Office 365. Tegelijkertijd vragen klanten van ons de flexibiliteit, schaalbaarheid en time-to-market die ze van ons gewend zijn bij on-premise oplossingen

Uniek concept: 'Pay-per-use' Sociaal Intranet

In dit kader biedt PeopleWare een uniek concept in de Nederlandse markt: een modulair 'pay-per-use sociaal intranet' in SharePoint Online of als onderdeel van Office 365. Hiermee kunnen organisaties met behulp van een standard product eenvoudig een functioneel rijk sociaal intranet realiseren in een (heel) korte time to market. Het product kan afgenomen worden op basis van een prijs per gebruiker. Dit bedrag is afhankelijk is van het aantal gebruikers en modules. Onder de deze modules vallen onder andere het smoelenboek, featured nieuws, kennisgesprekken, afdelingen en teams, projecten, vergader module en meer. 

Te mooi om waar te zijn?

​Een intranet opzetten in een dag, responsive en dus geschikt voor alle devices. Voorzien van rijke functionaliteit gebaseerd op standaard modules te mooi om waar te zijn? Bekijk dan nu de video over onze configurator.

Bestaand intranet nieuw leven inblazen?

Wij zien vaak dat de mogelijkheden van een intranet niet volledig worden benut. Het intranet en de informatie erop is vaak verouderd en statisch. Het is niet eenvoudig om informatie te delen en te vinden. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan hier meer over hoe u uw intranet nieuw leven in kunt blazen! 

Wij komen graag een kopje koffie bij u​ drinken!
Heeft u vragen voor ons of bent u benieuwd naar wat wij als SharePoint-specialist voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan via het contactverzoek aan de rechterzijde of bel direct naar 088-00634​26. ​​

 Contact: 088-0063426

"Heeft u vragen of wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een bericht. Binnen 24 kom ik bij u terug."
Patrick Smeets
Patrick Smeets
Directeur
SharePoint Development
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *