SharePoint

Microsoft oplossingen: Verhoog de productiviteit

Partners - Microsoft
​​​Ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken (HNW), Bring Your Own Device (BYOD) en cloud computing​​ hebben gezorgd voor een revolutie in de manier hoe mensen werken en samenwerken, namelijk onafhankelijk van tijd, plek en apparaat. In het kader van deze ontwikkelingen heeft Microsoft​ een divers aanbod aan zakelijke oplossingen die de productiviteit en efficiëntie van uw medewerkers aanzienlij​k kunnen verhogen. Tevens kunt u hiermee flink besparen op de kosten van uw IT beheer. Enkele bekende Microsoft oplossingen zijn Windows 8, Office 365​, Lync, SharePoint en System Center.  

Waarom kiezen voor Microsoft oplossingen?

Microsoft biedt u een breed scala aan toegankelijke en kostenefficiënte technologieën. Het bijzondere hieraan is dat zij naadloos op elkaar aansluiten en met hetzelfde gemak met elkaar te integreren zijn.

PeopleWare en Microsoft

Wij baseren onze dienstverlening met name op Microsoft oplossingen en werken hierbij nauw samen met Microsoft. Het resultaat is een optimale beleving van technologie bij onze klanten. PeopleWare is Microsoft Managed Partner, Gold Certified Partner in management en virtualization en Cloud Accelerate Partner, hiermee mogen wij ons rekenen tot een zeer selecte groep ICT-dienstverleners. 

Microsoft oplossingen: Verhoog de productiviteit​

 Contact: 088 - 006 34 26

"Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken? Laat dan een berichtje achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug."
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare ICT Solutions
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *