SharePoint

Windows 8: Het Nieuwe Werken

​​​​​​​​​Microsoft heeft met de introductie van Windows 10 een enorme stap gemaakt richting de realistie van Het Nieuwe Werken, wat bij veel bedrijven een grotere rol gaat spelen aankomende jaren. 

Uw werknemers gebruiken steeds vaker eigen producten als laptops, tablets en smartphones op de werkvloer. Zij willen met deze apparaten overal en altijd toegang hebben tot bedrijfsap​plicaties. Voor uw ICT-afdeling is het vaak een tijdrovende en ingwikkelde klus om deze apparaten te beveiligen en te beheren. Het gevolg is een compromis waar gebruiker noch beheerder tevreden mee is. Microsoft brengt hier verandering in met Windows 8, een beheerbare, flexibele en veilige gebruiksomgeving. 

Voordelen van Windows 10

Windows 10 biedt naast haar gebruiksvriendelijke omgeving een hoop voordelen voor bedrijven. De belangrijkste voordelen zijn: 
  • Ondersteunt meerdere apparaten: Toegang tot al uw applicaties en documente​n vanaf uw desktop, laptop, tablet en smartphone. 
  • Gemakkelijk te beveiligen: Automatsich versleutelde inhoud, beveiligde internetverbinding en groepsinstellingen.
  • Eenvoudig te beheren: Alle Windows devices, persoonlijk of zakelijk, zijn met een oplossing te beheren, bijvoorbeeld SCCM. 
  • Toegang tot duizenden apps: Zowel maatwerk als bestaande applicaties (Windows Store) zijn gemakkelijk te integreren. 

Windows 10: Het Nieuwe Werken​

 Onze kwaliteiten

Kwaliteit
Wij zijn Microsoft Managed Partner, Gold Partner en Cloud Accelerate Partner.
Ervaren
Meer dan 10 jaar ervaring met complexe ICT infrastructuur projecten.
Onafhankelijk
Als System Integrator zijn wij volledig onafhankelijk van andere partijen.
Persoonlijk
Een intensieve samenwerking met persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen.

 Contact: 088 - 006 34 26

"Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken? Laat dan een berichtje achter. Binnen 24 uur kom ik bij u terug"
Mark van Liempt
Mark van Liempt
Directeur
PeopleWare ICT Solutions
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Date
Bericht *

 Blogs over dit onderwerp

Voordelen van Windows 8
Windows 8 is nieuw en innovatief, het bekende startmenu is verdwenen en er is een nieuw startscherm voor in de plaats gekomen. Naast de besturing met de muis en het toetsenbord is Windows 8 ook geschikt voor touch besturing. Dit biedt grote voordelen voor allerlei nieuwe typen pc’s. Denk hier aan ultrabooks, all-in-one pc’s en natuurlijk ook tablets. Windows 8 biedt naast de traditionele manier van software installatie ook installatie van software uit de eigen Windows store. Kortom, veel nieuwe en innovatieve elementen die uw interesse moet wekken om een overstap naar Windows 8 te overwegen.
 
Windows 8 biedt zoals hierboven al aangehaald vele nieuwe voordelen ten opzichte van haar voorgangers. Enkele grote pluspunten zijn:
  • Snellere opstarttijden;
  • Langere baterijduur;
  • Betere prestaties;
  • Betere beveiliging;
  • Snellere WIFI herverbindtijd.

Windows cliënt versies vergeleken

In veel organisaties worden verschillende Windows cliënt versies gebruikt. De meest toegepaste Windows cliënt versie is op dit moment Windows 7. Echter, er zijn nog veel organisaties die Windows XP gebruiken omdat enkele applicaties die nog vereisen. In onderstaande tabel wordt weergegeven wat de verschillen zijn tussen de verschillende Windows Server versies.​

Windows Server versies vergeleken.png
 

Ondersteuning

Wat de uitgebreide ondersteuning betreft is het goed om te vermelden dat Windows XP (alle edities) tot uiterlijk 08-04-2014 ondersteund zal worden. Voor Windows 7 (alle edities) is er nog algemene ondersteuning tot 13-1-2015 en uitgebreide ondersteuning loopt dit tot 14-01-2020. In onderstaande tabel staat vermeldt wat u kunt verwachten van Microsoft bij de verschillende vormen van ondersteuning.​

Windows XP Ondersteuning vergeleken.png
 

Windows 8 versie vergeleken

Bij de lancering van Windows 8 zijn vier versies uitgebracht. In onderstaande tabel een detailvergelijk weergegeven tussen de verschillende Windows 8 versies.

Windows 8 versies vergeleken.png
 
Wilt u meer weten over de voordelen van Windows 8? Of hebt u hulp nodig bij een migratie naar Windows XP, of Windows 7, naar Windows 8, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@icento.nl of 010-7504590.
Lees verder